Πού θα μας βρείτε

Το ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ έχει την έδρα του στην Αρτέμιδα – Αττικής, (Λεωφ. Αρτέμιδος 23, 1ος όροφος), όπου στεγάζονται η gallery μας, ο χώρος σεμιναρίων και το καλλιτεχνικό μας εργαστήρι.

Οδηγίες πρόσβασης και χάρτης

 • Αστική συγκοινωνία: Μπορείτε να έρθετε στην Αρτέμιδα χρησιμοποιώντας μία από τις παρακάτω Γραμμές Αστικής Συγκοινωνίας:
   
  ​​Η επιβίβασή σας μπορεί να γίνει στο σταθμό του μετρό ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ, της γραμμής 3 στη Λεωφόρο Μεσογείων  και η αποβίβασή σας στη στάση ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ στη Λεωφόρο Αρτέμιδος. Η συντομότερη από τις δύο γραμμές είναι η Γραμμή 305
   
 • Από Αττική Οδό: Βγαίνετε στην έξοδο Παιανία-Σπάτα της Αττικής Οδού και ακολουθείτε την επαρχιακή οδό Παιανίας-Λούτσας (Αρτέμιδος) με κατεύθυνση προς τα Σπάτα. Στην πλατεία Δημ. Ράλλη στρίβετε δεξιά στη Διαδόχου Κων/νου και ακολουθείτε την οδό Αγ.Δημητρίου/Βασιλέως Παύλου διασχίζοντας την πόλη των Σπάτων. Συνεχίζετε ευθεία την Επαρχιακή οδό Παιανίας – Λούτσας έως  την παραλία Αρτέμιδος. Στρίβετε αριστερά στη Λεωφ.Αρτέμιδος και θα μας βρείτε στον αριθμό 23. 

 

 • Από Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος : Επιβιβαστείτε στο ΚΤΕΛ της γραμμής Αεροδρόμιο-Ραφήνα και κατεβείτε στη στάση ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ της Λεωφόρου Αρτέμιδος. Θα μας βρείτε στον αριθμό 23. 
   
 • Από Σταυρό Αγ.Παρασκευής: Ακολουθείτε τη Λεωφ. Μαραθώνος και στο ύψος του ιερού ναού της Παναγίας στρίβετε δεξιά. Συνεχίζετε επί της Λεωφ. Σπάτων έως την είσοδο της πόλης των Σπάτων στο ύψος του Super Market Βερόπουλος. Στη διασταύρωση που βρίσκεται μπροστά από το Super Market στρίβετε αριστερά ακoλουθώντας την οδό Χρήστου Μπέκα (Περιφερειακός Σπάτων). Στο τέλος της περιφερειακής οδού, στρίβετε αριστερά ακολουθόντας την Επαρχιακή οδό Παιανίας – Λούτσας (Αρτέμιδος) έως  την παραλία Αρτέμιδος. Στρίβετε αριστερά στη Λεωφ. Αρτέμιδος και θα μας βρείτε στον αριθμό 23.